tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kevät

En ole kirjoittanut tänne pitkään aikaan. Se on toisaalta ollut valinta, mutta täytyy myöntää että myös aikaansaamattomuutta. Joulun jälkeen en ole kyllä paljoa ehtinyt edes tekemään käsillä mitään, mikä kyllä on valitettavaa, koska ideoita olisi vaikka millä mitalla! Olen nyt viimeistelemässä sukkia, jotka menevät äitille lahjaksi.
Mulla on myös kesken tiskirätti, joka on menossa ystävälle lahjaksi "uuteen kotiin". Yleensä mulla ei ole montaa työtä kesken, joten tämä on poikkeus ja erikoinen tilanne minulle. 

Suunnitelmissa on tehdä muutamat sukat itselle, koska oma sukkavarastoni hupeni kartanossa asumisen aikana, kun matot siellä söivät sukkia! Äitiltä on myös tulossa sukkalähetys minulle jossain vaihessa, odotan sitä kovasti! 

Nyt olen muuttamassa uuteen asuntoon ja sen takia on pitänyt myös lankavarastoja vähän katsella ja "kohdata totuus" kuinka paljon mulla on lankaa mitä en ole käyttänyt. Sitähän siis löytyy! 

Tunnustan, että olen viime viikkojenkin aikana ostanut lankaa, koska on vain ollut pakko - vaikka mitään pakkoa ei todellisuudessa ole ollut. Mutta Novitan "vanhaa" bambu- lankaa löytyi kirppikseltä kaksi kerää ja niistä tulee joko rättejä tai pesukinnas. Toinen ostos oli entisen kotipaikkakunnan s-market, josta löytyi Linnut- sarjan lankoja vielä!! Olin ihan järkyttynyt kun niiden valmistus oli lopetettu enkä ehtinyt tehdä niistä mulle itselleni sukkia, mutta onneksi nyt se vääryys on nyt sitä myöten korjattu, että mulla on langat ostettuna värikkäisiin (papakaija) ja puna-harmaisiin (punatulkku) sukkiin. JEE!! 

Tästä on hyvä siis jatkaa taas kohti kevättä ja uusia neulontaideoita :D

-m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti