keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kevät kiire

Aurinko on tullut ilahduttamaan meitä, mikä on kyllä huippu juttu, paitsi jos ajattelee siivousta. Kamalasti pölyä kokoajan joka paikassa.
Viime aikoina neulominen on jäänyt ajanpuutteen ja ehkä-ei-niin-motivoivan sukkaprojektin takia. Sain sen kuitenkin valmiiksi! Hyvä minä! Lanka on novitan vanha tico tico. Langan ohuus ja musta väri tekivät näistä melko tylsän ja työlään projektin. Tässä kuitenkin kuva lopputuloksesta
Toinenkin projekti on ollut käynnissä, mutta se ei ole valmis vielä. Pipon käyttäminen ei ole enää kauhean ajankohtaista ja sen takia on jäänyt. Enää siitä puuttuisi kavennukset sekä lippa. Malli on novitan tämän kevään lehdestä! (Tosin eri väreissä!) Siitä lisää ehkä myöhemmin.. jos saan sen tehtyä valmiiksi!

Viikko sitten ystäväni tilasi multa sukat! Ja niimpä siis vain kauppaan ostamaan lankaa!! Kuvan keltainen 7 veljästä on sukkiin menossa ja ohje on Noivtan sukkalehdestä. Ensimmäinen varsi on jo puolessa välissä tulossa, ihmettelen kuinka nopeasti olen saanut sen neulottua.

Ostin samalla myös sinistä Kaisla-lankaa, kun uudessa Novitan kesä lehdessä oli ihana mekko ohje tuosta langasta, niin olihan se pakko käydä ostamassa. Olen haaveillut ostaa enemmän mekkoja mutta rahatilanne ei ole antanut sille myöten, toki tässäkin tulee materiaali maksamaan, mutta samalla saa jotain käsille tekemistä! Ehkä täytyy ahkerammin alkaa kiertää kirpputoreja (paitsi täällä pääkaupunkiseudulla nekin ovat niin vitsin kalliita!)
Onneksi on ystäviä, jotka järjestävät myös kotikirppiksiä! Niistä tein muutaman löydön, kerällinen hanko-lankaa, joku ruskea ihana nöttönen luultavasti 7 veljestä ja NAPPEJA! Napit tulee keltaisiin sukkiin ystäville, jokainen napeista on omanlaisensa, erilainen ja just hyvä niin! Odotan jo innolla milta napit näyttää sukissa!! Tällä kirppiksellä oli myös tarjolla todella hyvää lohipiirakkaa ja teetä! Niin ja ystäviä ja tuttavia, parhaita tapoja viettää lauantaita, kyllä!!
Mutta nyt jatkan sukkia ja pian pitääkin mennä unten maille!
Oikein aurinkoista viikkoa jokaiselle!
-m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti