torstai 5. tammikuuta 2012

Alku aina hidasta

Niinkuin on käynyt tälle blogille. Tarkoitus on ollut siis kirjoittaa ja laittaa tänne näytille tekemisiäni. Mutta aikaa ei ole ollut kaikkeen, ja tämä on hieman jäänyt.
Aika on koittanut, jolloin alan laittamaan neulomisiani tänne ylös, hieman päiväkirjamaiseen tapaan.


Aloitan laittamalla viime vuoden viimeisimmistä tekeleilläni; 
Tein parin ystäväni äidille yhdysvaltoihin joululahjaksi. 


Tein sukat Novitan Jussi & 7 veljestä - langoista. Perusohjeella sekä kovassa kiireessä, paljon töitä ja vain vähän aikaa neuloa ennen ystäväni lähtöä takaisin kotiin. Joten kuvioiden ja muun kanssa olisin tarvinnut pikkaisen enemmän aikaa, mutta kuulemma ovat silti olleet pidetyt sukat! Ja se on mulle pääasia. 

Seuravaa projekti oli omat sukat. Aloitin niitä jo aikaisemmin syksyllä ennen ulkomaan reissua. "Varrettomat" eli varsi, joka on muutaman kierroksen mittainen ja 7 veljeksen jämälangoista. Myöhemmin vasta tajusin, että olisin voinut tehdä toisen sukan kokonaan toisella värityksellä ja toisen toisella värityksellä. Mutta ovat palvelleet silti, vaikkei täydelliset tulleetkaan. Olen yllättynyt, kuinka hyvät varrettomat villasukat ovat pitää jalassa. Tykkään!


Olen siis käyttänyt yksiväristälankaa, sekä pätkävärjättyälankaa (7 veljestä linnut). Kaikki näistä on jämälankoja. 
Nyt puikoilla on tulossa sukat itselle, taas :D Tämä projekti on siitä erikoinen, koska kyseistä lankaa en ole ennemmin käyttänyt. Mutta näistä sukista enemmän seuraavassa postauksessa.


-m

1 kommentti:

  1. Kauniita sukkia. Kiva tulla tänne blogiisi katselemaan. Oikein Mukavaa Loppiaista, viikonloppua ja käsitöiden iloisia hetkiä Marza!

    VastaaPoista