sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Uusi luomuksia!

Kesän tullen mulla on ollut aikaa tehdä enemmän käsitöitä! Mutta ei ole ollut aikaa kertoa niistä tänne teille. Pyydän sitä anteeksi ja toivon että jaksatte seurata blogii siitä huolimatta! Tässä kuvina, mitä olen saanut aikaiseksi tässä muutaman kuukauden aikana!
Nämä sukat ovat saaneet inspiraation viime syksyisestä aktiomatkasta Keniaan. Tein nämä ihan itselle, koska tämän vanhan talon lattiat ovat "syöneet" niin monet villikseni.

Tämän paita ihanuuden malli on kesän 2012 Novita-lehdestä. Tää oli niin älyttömän helppo, että oli ihan pakko kokeella. Tenneseetä ja Hanko - lankaa oikein isoilla puikoilla! Helppo ja ihana oli tehdä. Mitä nyt tekijä muutaman kerran kämmäs, mutta onneksi on äiti, joka pelastaa!! Takakappaleesta tuli vahingossa liian pitkä, mutta se on päällä just hyvä. Suosittelen, jos yhtään tekee mieli tehdä. En yleensä tykkää tehdä isoja juttuja, koska niissä menee aikaa, mutta tämä oli poikkeus! Mää rakastan tätä!! 


Yläpuolella olevasta paidasta jäi reilu kerällinen hanko-lankaa yli ja samaisessa kesän 2012 Novita-lehdessä oli malli tähän tiskirättiin. Ajattelin kokeilla, ja siistihän siitä tuli, ainut vain, että virkkasin liian kireästi tuon reunuksen, enkä mahtanut tehdä sille mitään. Omaan käyttöön tulee, joten ei oo niin väliä, toimii hyvin näinkin! 

Sesonki lanka nimeltä Helmi. Ja sen kaveriksi helmineuletta. Tiskirätti myös. Oikeastaan tein näitä kaksi kappaletta, yhdestä kerästä tuli juuri kaksi. Molemmat menevät lahjoiksi maaimalle, toinen Coloradoon ja toinen Suomen Turkuun :) Bambuisia ja ihanan käytännöllisiä. Kuvassa väri ei oo ehkä maailman luonnollisin, pahoitteluni siitä. 

Kokeiluni palatossuihin. Tein nämä ohjeella, minkä pitäisi olla kokoa n. 39, mutta niistä tulikin sitten tossut koolle 36. Onneksi täällä "kommuunissa" asuessa on monen kokoisia jalkoja ja nämä menevät myös kaverille. Ei sille, jolle niiden oli tarkoitus alunperin mennä :) 

Tällä hetkellä olen tekemässä värikkäitä makkarasukkia, niistä tulee mun mielestä todella hauskat!! Niistä sitten lisää, kun ne tulevat valmiiksi, olen innoissani niistä :D
Tulevat muutama viikko ovat kiireisiä, joten en tiedä kuinka paljon ehdin neulomaan, mutta aina vain kun on aikaa!! Oikein ihanaa kesää teille jokaiselle!!
-m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti