sunnuntai 12. elokuuta 2012

Värikästä elämää :)

Sain pitkästä aikaa tehtyä taas jotain uutta. Olin reissussa muutaman viikon ja tilan puutteen vuoksi en ottanut käsitöitä mukaan sinne. Kun päästiin takaisin kotiin, syyhytti käsiä jo päästä tekemään jotain! Sukathan siinä sitten syntyivät  :)
Malli on Novitan sukkalehdestä, mutta lanka ja värit muuttuivat! Perinteisesti siis käytin näihinkin sukkiin seitsemää veljestä, ohje oli nallelle. En myöskään tehnyt ihan niin pitkiä varsia kuin ohjeessa sanottiin ;) Sukat ovat vähän erilaiset verrattuna toisiinsa, muutaman värin vaihdoin toiseen sukkaan, ihan leikitelleksini väreillä :D itse olen tyytyväinen ja niin on myös näiden sukkien omistajakin. Nämä sukat matkaavat omistajansa mukana joulukuussa Yhdysvaltoihin ja toivottavasti lämmittävät OC:n auringossa tulevaisuudessakin. 

Muutamat sukat tässä pitäisi tehdä ennenkuin pääsen tekemään mitä  tahtoisin jo tehdä. Olen suunnitellut uuteen kotiini tehdä virkatun maton, muutamia tiskirättejä sekä torkkupeittoa. Rättejä mulla jo on, mutta täytyy tehdä vielä muutama samoja värejä, että pystyy koodailemaan väreillä :D Eniten noista pelottaa matto, koska onnistun aina tyrimään ympärivirkkauksessa. Onko teillä vinkkejä siihen? Olisi nimittäin varmasti paikallaan! 
Mutta nyt hyvää viikkoa teille jokaiselle!
-m

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti