perjantai 20. syyskuuta 2013

Syksyn saapuessa

..tulee samalla käsityö inspiraatio! Se on nyt täällä. Jee. Olen jo jotain saanut aikaan; sukkia kaukomaille vietäviksi sekä muutamia rättejä. Kesällä inspiraatiota oli ehkä vähemmän, myös aikaa ja voimia oli rajoitetusti. Onneksi syksy on luovaa aikaa ainakin minulle, toivon, että saan tehtyä kaikkea kivaa ennen joulua!! Muutama projektikin on suunniteilla käsitöihin liittyen, mutta katsotaan! 
Ikuisuus iso isoäidinneliöpeitto on kanssa tulossa muiden juttujen ohessa! 

Nämä ihanat sukat lähtivät kaus Austaraliaan asti. Langat oli työ pitää järjestyksessä, että oli edes mahdollista kutoa. Mutta tykkään väriyhdistelmästä! 


Värikkäät, papukaijasukat tulivat itselle, kun löysin lankaa pikkukylän S-marketista vielä. Varsi on tehty "liukavalla" joustinneuleella. Rakastan värejä tässä! Vihreät sukat rakas äiti teki minulle lahjaksi! Nyt on sukkia omaan tarpeeseen.Tämä rätti tuli vähän tylsyyden puutteessa tehtyä, ei yhtään hullumpi. Muutaman muun rätin tein kanssa kesän aikana. 


Tämä tuubihuivi kokeilu jäi lyhyeksi, koska lankaa ei ollut riittävästi, ja tietenkinhän se oli jo myynnistä poistunutta väriä. Onneksi huivi löysi omistajan ja lähti lämpimiin maihin lämmittämään kylmiin iltoihin! Jee. 


Tämä projekti on vanha. Olen tehnyt nämä palaset varmaan 4-5 vuotta sitten ja nyt ne ovat pääsemässä muotoonsa. Tätä tehtiin siis äitin kanssa yhdessä, kun olin vanhempieni luona käymässä. Tämän tekemisestä nautittiin molemmat. 

Toivon todella, että aikaa riittäisi enemmän tehdä käsitöitä tänä talvena kuin viime talvena oli. Se on mahtavaa terapiaa ja myös rauhoittumista minulle! 
Oikein mahtavaa syksyä kaikille teille!
-m


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti