lauantai 8. helmikuuta 2014

Intilaista käsinettä

Viime postauksesta on jo kuukausi, mihin tämä aika oikein menee? Olen ollut kyllä melko kiireinen viime aikoina, joten en ole ehtinyt käsitöitä tekemään paljonkaan.
Viimeksi kerroin, että aloin tekemään "krisu- käsinettä" ja muutamapäivä sitten sain ne pääteltyä. Mallina käytin Novitan Talvi 2013 lehdestä nro 15.  Oma nimeämiseni lapsille tulee ystävästäni, joka on Intialainen ja ohjeessa sanotaan peukalon lisäyksiä sanottiin intilaiseksi peukaloksi. Ollessani pohjamaalla missä hän asuu ja siellä ollessani aloin tehä lapasia. Aina lapaisia pitäessäni muistan tämän ihanan ystäväni! Alla vielä kuva lapasista


Entinen kämppikseni tilaisi tiskirättejä ja ajatus Briketti-virkkauksen käyttämisestä heräsi. Kauniita tuli, tein kaksi patalappua heti samalla kertaa. Toiseen tein vähän raitaa.


Edellisessä postauksessa kerroin mustasukkaisuus sukista. Edelleen ovat kesken, koska olen niin kauhean laiska neulomaan ohuesta langasta joka on vielä mustaa. Toinen on siis tehtynä, mutta toinen pitäisi saada tehdyksi. Itsellepä tulevat joten kiireellisyys luokkaa ei taida olla ;)
Ja tulihan se uus Novitan lehti, jota pitää kuolata kaikkia ihania malleja, yllättävän paljon kaikkea kivaa oli. Tuli tilattua myös lapaslehti!

Oikein hyvää viikonloppua kaikille!
-m



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti