perjantai 21. helmikuuta 2014

Reklamaatiota

Viime aikoina minulla ei ole ollut tarvetta ostaa lankaa juurikaan, mutta kun olen ostanut niin olen joutunut tekemään reklamaation nyt toisen kerran kolmen kuukauden sisällä. Olen ostanut sinä aikana kahdesti lankaa.
Ihmettelen novitan lankojen laatua nyt, koska olen neulonut kohta 15 vuotta ja reklamaation tarvetta olisi ollut vain muutaman kerran. Miks sitten nyt langan laatu on heikentynyt? Viimeksi reklamoidessani sain todella ystävällistä palvelua ja korvauslangat nopeasti. Katsotaan miten tämän kerran käy.
Lanka jonka reklamoin oli siis novitan Ipana. Kuva tähän alle

Nyt olen minilomalla äidin luona, kohta lähdössä toiseen "kotiin" vierailulle, ihana nähdä rakkaita ihmisiä sielläkin, pitkästä aikaa! Muutama projekti on teon alla mutta niistä sitten myöhemmin kun ovat valmiit. 
Ainiin, äiti oli saanut valmiiksi tuubihuivin rosesta mulle, jonka tilasin jouluna häneltä. Se on vaan niin ihana! Taustana äitin tekemä farkkutilkkupeitto (joita tekee kyllä tilauksesta!) 

Hyvää viikonloppua kaikille! 
-m

5 kommenttia:

 1. Hei!
  Sama kokemus Novitan langoista jo useamman vuoden ajalta :(
  En vaan ole jaksanut tehdä rekkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ole ollut tähän mennessä mitään ongelmia novitan lankojen kanssa ja sitä ihmettelen että miksi nyt! En haluaisi olla koko aika valittamassa

   Poista
 2. Olen tehnyt reklamaatiota kaksi kertaa. Ekalla kerralla langassa oli luvattoman paljon solmuja. Silloin tuli samaa kerää kaksi mistä tein. Viimeksi reklamoin siitä kun äitini seiskaveikassa oli valkoisia hahtuvia ja minun isoveljessäni oli pakkausnarua jonka johdosta menetin kerästä vain 10cm :) sain kaksi seiska veikka kerää. Muutakin reklamoitavaa olisi ollut mutt en ole jaksanut. Esim. langat kuluvat käytössä tätä nykyä nopeammin kuin jos 15vuotta sitten ja miksi kaikki sinisistä väreistä tehdyt langat saavat aikaan hirveän syyhykohtauksen. Siis tuossa indigo värissä on jotain jota ihoni ei siedä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, täytyy tehdä jatkossa :)

   Poista
  2. Kiva kuulla, että muillakin on samoja kokemuksia reklamaatioista! Tiedän että monet eivät ole tyytyväisiä novitan lankoihin, mikä on sääli, kun kerta näinkin iso kotimainen yhtiö tekee lankoja! Täytyy tarkkailla noita sinisävyisiä lankoja! Totta on, että ennen langat olivat kestävämpiä!!

   Poista